Geocaching @ Ibiza. 8-12 April 2021
Geocaching, maar dan Ibiza style.


 Ibiza tour 2021 

Hola! Leuk dat je de site geopend hebt, je hebt de eerste stap genomen op weg naar jouw Geocachen-op-Ibiza avontuur! 

Als fervent Ibiza liefhebber en geocacher heb ik deze twee zaken samen gevoegd tot een unieke belevenis. 

Het geocache-gedeelte bestaat o.a. uit een combinatie van hiking, off-road rijden met Jeeps, met een sub de zee op, lost (en bijzondere) places. En dit doen we op Ibiza, dus we doen dit geheel in stijl. We gaan genieten van al het moois en lekkers dat het witte eiland te bieden heeft. Bijvoorbeeld: 

We verblijven in een super accommodatie: Casa Naya, 9,4 bij Booking.com. 

We gaan dineren in een chiriguito op het strand bij de ondergaande zon en verder relaxen en genieten van een lekkere drankjes en goed eten. 

We bezoeken verscholen baaitjes, gaan de bergen en bossen in, zien helderblauw water in de mooiste periode van het jaar. In het 'vroege voorjaar' staat het eiland staat in bloei, de temperatuur is heerlijk voor buiten activiteiten, zonder dat je om de 10 minuten zonnebrand moet smeren en, ook niet onbelangrijk, er zijn bijna geen dreuzels. 

Er is maar één regel: Niets moet en alles mag. Alles draait om geniet van de dingen doen, die jouw blij maken, want we gaan naar Ibiza! 

Ik hoor je al denken: Dit kost een vermogen... In dat geval: Klik eerst even op de onderstaande knop. En lees dan hier verder.

prijzen


Je bent er nog.. We gaan namelijk voor het seizoen begint, en dan is alles nog betaalbaar. Ook hier mogen we van genieten.